Fogszabályozás

IdőpontfoglalásÁrak

HappySmile fogszabályozás

A HappySmile láthatatlan fogszabályzó rendszer áttetsző (láthatatlan, biokompatibilis) sínek sorozata, amely lépésről-lépésre kíméletesen mozgatja a fogakat az ideális helyzetükbe.
Hogyan történik?
A páciensről lenyomatot veszünk a rendelőben. A fogtechnikai laboratóriumban digitalizálják a mintát, majd virtuális fogmozgatási tervet készítenek. A rendelőben a pácienssel közösen megnézzük a fogmozgatásról készült videót, és átbeszéljük a szükséges sínek darabszámát. A terv elfogadása után kezdődik a sínek legyártása. A laboratóriumban a legmodernebb technológiát alkalmazva, direkt fogászati felhasználása specializált 3D nyomtatóval állítják elő azokat a mintákat, amelyekre a leheletvékony, biokompatibilis áttetsző sínek készülnek.
A kezelés végén úgynevezett fixációs (retenciós) készülékkel stabilizáljuk a fogakat az elért eredmény hosszú távú megőrzése céljából.

HappySmile fogszabályozás előnyei

KISZÁMÍTHATÓ
A teljes kezelést számítógépen, három dimenzióban előre megtervezzük. A síneket 2 hetente cseréljük a tervezett végeredmény eléréséig. Még a kezelés megkezdése előtt megnézhető képeken és videón, hogy milyen lesz a végeredmény.
GYORS
A pár órás szünettel egész nap viselhető áttetsző sínek a fogakat nagyon rövid idő alatt a kívánt irányba állítják. A hagyományos eljárásokhoz képest, bizonyos esetekben akár fele annyi idő is elég lehet a várt eredmény eléréséhez.
HATÉKONY
Míg klasszikus megoldásokkal csak aránylag kevés fogon lehet egyidejűleg aktív mozgást megvalósítani, addig a HappySmile rendszerrel egyszerre több fog mozgatása valósítható meg.
HIGIÉNIKUS
Mivel a sín kivehető, rendszeresen és alaposan mosható, tisztítható. Gyakran előfordul, hogy a hagyományos fogszabályozó készülék alatt a fogazat szuvasodásnak indul, mivel rendkívül bonyolult a tisztítása. A HappySmile kezelés alatt a fogtisztítás a megszokott rutin szerint történik.

Fogszabályozás galéria